Heeft u een project waar u graag stappen wilt ondernemen?

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN!

Complete verbouwing of renovatie

In de huidige tijd in plaats van een verhuizing kiezen veel mensen voor een verbouwing. Met een andere indeling van uw slaapverdieping, een aanbouw of een dakkapel kunt u met veel plezier weer een tijd blijven wonen in uw vertrouwde omgeving. En dat is prettig.

Wij denken met u mee. En bespreken graag samen met u wat voor uw woning de mogelijkheden zijn.

Schilderwerk

Liever een professioneel schilder inhuren? Wij verrichten schilderwerken in heel Nederland. Door uw schilderwerk aan ons uit te besteden bespaart u behoorlijk veel tijd en u weet zeker dat alles perfect gebeurt. ALVO-Renovatie & Onderhoudsbedrijf maakt eerst al uw muren behang klaar of verf klaar en vervolgens leveren wij iedere gewenste afwerking van uw interieur of exterieur.

Stukadoorswerk

Een strakke wandafwerking en een strakke plafondafwerking zijn van groot belang om een huis of kantoor de juiste uitstraling te geven.

ALVO-Renovatie & Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het stuken en herstellen van wanden en plafonds. Wij werken door geheel Nederland. Voor een duidelijke offerte neemt u gemakkelijk contact met ons op via ons offerte butten.

Badkamer

Wilt u uw badkamer verbouwen? Een goede zet! Tegenwoordig hechten mensen steeds meer waarde aan een mooi afgewerkte badkamer. Dit kan zijn in een een moderne stijl of bijvoorbeeld een afgewerkte badkamer van tegels, het is allemaal mogelijk met ALVO-Renovatie & Onderhoudsbedrijf. Een nieuwe badkamer geeft heel veel plezier weten wij uit ervaring. Een prachtig nieuw bad, een mooie wastafel of een nieuwe moderne douche? Hoe dan ook, u zult blij zijn met het prachtige eindresultaat. Wilt u uw woning verkopen? Dan heeft u een hogere kans op verkoop met een nieuwe badkamer. Dit verhoogt tevens de waarde van uw huis!

Restauratie en renovatie van monumenten

Cv-installatie

Elektrische installatie

Loodgieterswerk

Vloerbedekking

Dakbedekking

Tegelwerk

Timmerwerk

Sloopwerk

Metselwerk

Plafonds verlagen (ook in meerdere niveaus)

Behangen

Direct Contact?

Heeft u vragen? of bent u op zoek naar ervaren specialisten ?
Neem dan contact met ons op wij helpen u hier graag bij!

Wij zijn er om te helpen!